Miten saat nettisivut paremmin näkymään videoiden avulla?

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

keskiviikko, 25 tammikuu 2017 19:49

Miten saat sivut paremmin näkymään videoita käyttämällä?

Kirjoittaja Anne Mattila
Anna arvio
(0 votes)
Istuta Youtube video kotisivujesi artikkeleihin - Hakukoneoptimointitapa Istuta Youtube video kotisivujesi artikkeleihin - Hakukoneoptimointitapa

Jos haluat tulla paremmin löydetyksi Google hakutuloksissa, yksi parhaimmista keinoista on käyttää Youtube videota sivullasi. 

 

Miten voit käyttää Youtube videoita kotisivuillasi?

Voit etsiä sivusi aiheeseen sopivia Youtube videoita ja lisätä ne sivuillesi esim. Embed-koodin avulla, jonka löydät Youtube sivulta, haluamasi videon alapuolelta. Tämä on tietenkin helppo ja nopea keino saada videoita nettisivuillesi. Ainoa ongelma tässä tavassa on että et itse pysty muokkaamaan tai hallinnoimaan videon tärkeitä META tietoja eli Otsikkoa ja videon kuvausta sekä hakusanoja.

Oman Youtube videokanavan avaus

Parempi tapa sisällyttää Youtube videoita omalle sivustollesi on avata oma Youtube videokanava ja lisätä halutut videot omalle Youtube kanavallesi. Näin pystyt lisäämään videolle haluamasi otsikon (joka sisältää hakusanoja) ja oman kuvaustekstin (jossa on linkki www-sivuillesi sekä hakusanoja). Tämä tietysti vaatii, että sinulla on kyseinen video ensin itselläsi, jotta voit lisätä sen Youtube palveluun. Tämä kuitenkin on ehdottomasti paras keino käyttää Youtube video-palvelua.

Kannattaako videoita näyttää suoraan omalta palvelimelta eli ilman Youtube videopalvelua?

Ehdottomasti EI!!! Ensinnäkin videoiden lisääminen oman sivuston kansioihin, voi hidastaa sivustoa, koska video-tiedostot ovat tilaavieviä tiedostoja. Toisaalta menetät Youtube-videon embed eli istutuksen tuoman Google hakukonelöydettävyyden edut. Youtube on Googlen video-palvelu ja Google tykkää siitä ett Youtube videoita lisätään nettisivuille. Siksi käytä vain Youtube videopalvelusta istutettuja videoita tai tarvittaessa Vimeo palvelun videoita. Youtube on hakukonelöydettävyyden kannalta kuitenkin parempi vaihtoehto.

TÄSSÄ LYHYT VIDEO MITEN LISÄÄT YOUTUBE VIDEON OMALLE WORDPRESS NETTISIVULLESI:

 
Lue 942 times Muokattu viimeksi keskiviikko, 25 tammikuu 2017 21:21

Liittyvät artikkelit

 • Miten Google on muuttanut Algorytmejä - 2017

  Miten Google on viime aikoina muuttanut indeksointi määrityksiä eli algorytmejään?

  Katso alla näkyvä video ja tiedät mitä muutoksia sivujesi hakukoneoptimointimäärityksissä pitäisi tehdä! Huomaathan, että Googlen tekemien muutosten huomiotta jättäminen voi tarkoittaa, että Google sakottaa sivujasi ja siirtää sivujasi toiselle sivulle. Tavoitteenahan on olla sivulla yksi, joten Googlen tekemiä muutoksia tulee seurata ja niihin tulee reagoida. Katsomalla tämän videon saat nopean käsityksen viimeaikaisista muutoksista (2016-2017). 

   
       
  Jotta voimme auttaa www-sivujen hakutulosten parantamisessa, ole hyvä
  ja täytä Hakukoneoptimoinnin perustietolomake
   
  TÄYTÄ LOMAKE HETI

   

 • Miten hakukoneoptimoin nettisivujen kuvat?

  Kuvat ovat tärkeä osa mitä tahansa nettisivustoa. Kuvat auttavat huomion kiinnittämisessä artikkeliin, kuvat myös keventävät nettisivuja. Mutta nettisivujen kuvilla on vielä tärkeämpikin toiminto/tarkoitus! Google hakukone arvostaa kuvia enemmän kuin itse leipätekstiä. Google arvostaa eniten VIDEOITA, sen jälkeen KUVIA ja vasta viimeiseksi TEKSTIÄ. Joten kuvat ovat tärkeitä nettisivuillesi. Varmista että nettisivusi kuvat ovat hakukoneoptimoidut (SEO). Miten kuvat optimoidaan?

 • Miten Heading 1 ja Heading 2 määrityksiä käytetään?

  Oletko ehkä kuullut, että kotisivuilla pitäisi käyttää Heading1 otsikoita! Mitä se tarkoittaa käytännössä ja montako Heading1 otsikkoa pitäisi olla per sivu?

 • SEO Hakukoneoptimointi ABC

  Mitkä ovat  TOP 5 Hakukone optimointi tapaa (SEO) jotka voit tehdä itse? Tässä tärkeimmät  SEO toimenpiteet:

Lisää artikkeleita tässä kategoriassa: « Miten pitää SOME hallinnassa?

Jätä kommentti

Täytä kaikki vaaditut kentät, jotka on merkattu (*). HTML koodi ei ole hyväksytty.


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

 1. Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
 2. Mitä muuta?(*)
  Invalid Input
 3. Sähköpostiosoite(*)
  Invalid email address.
 4. Captcha(*)
  Captcha
  Invalid Input