Kotisivutohtori nettisivupalvelut
Etusivu>Services>Käyttötukipalvelut

KÄYTTÖTUKI JA PÄIVITYSPALVELUT KOTISIVUILLE

Nettisivusi kaipaavat päivityksiä ja uuden aineiston lisääminen vie liikaa aikaasi. Haluaisit kehittää kotisivujasi, mutta aika vaan ei riitä kaikkeen. Kotisivutohtori auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä kotisivuihin liittyvissä töissä, niin että oma aikasi jää varsinaiseen yritystoimintaan/harrastutoimintaan.

MISSÄ TOIMENPITEISSÄ KOTISIVUTOHTORI VOI AUTTAA?

Kotisivutohtori tekee haluamasi toiminnot omille nettisivuillesi. Yleisimpiä toimintoja ovat päivityspalvelut. Päivityspalvelu sisältää mm. varmuuskopioiden ottamisen, lisäosien uusien versioiden päivitykset ja pääohjelmiston (esim. Joomla tai WordPress) päivittämisen. Päivitysten jälkeen tarkistamme sivuston toimivuuden.

Käyttötukipalvelut

Koulutus/opastus nettisivujen käyttöön

Haluatko myös itse oppia pikkuhiljaa käyttämään omia nettisivujasi, mutta et jaksa käydä käydä läpi kursseja, joilla opetetaan vain perusasiat? Kotisivutohtori pyrkii myös opettamaan käyttötukiasiakkailleen miten he itse voivat tehdä tehdyt toimenpiteet ja/tai mitä tarkalleen ottaen on tehty. Tarvittaessa luomme omille nettisivuillesi soveltuvat ohjeet eri toiminnoille. Pikkuhiljaa opit käyttämään omia nettisivujasi paremmin ja paremmin.

Uuden aineiston lisääminen nettisivuille

Uuden aineiston lisääminen nettisivuille voi viedä maallikolta moninkertaisesti sen ajan, kun se vie ammattilaiselta, joka muokkaa nettisivuja päivittäin. Miksi siis käyttäisit kiireistä työpäivääsi työtehtäviin, jotka joku muu tekisi monta kertaa nopeammin.

Nettisivujen kehitystyöt

Olet ajatellut kehittää nettisivustoasi, mutta et tiedä mistä aloittaa ja mistä saisit tietoa sopivista lisätoiminnoista mitä voisit käyttää aikaansaadaksesi haluamasi toiminnot kotisivuillesi. Kotisivutohtorilla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista Joomla ja WordPress lisäosista ja niiden käytöstä. Kerro mitä toimintoja tai mitä muutoksia haluaisit kotisivuillesi ja Kotisivutohtori työstää nuo muutokset puolestasi.

Hakukoneoptimointi toimenpiteet

Tuntuuko siltä, että kotisivusi eivät löydy hyvin Googlen ja muiden hakupalveluiden hakutuloksissa? Haluatko tietää mistä se johtuu? Mitkä asiat nettisivuillasi vaikuttavat negatiivisesti hakutuloksiin? Kotisivutohtori voi tehdä analyysin nettisivuistasi ja antaa korjausehdotukset tilanteen parantamiseksi.

Mitä hyötyä on käyttää Web Developer palveluja omilla nettisivuilla?

  • icon SÄÄSTÄ AIKAASI - Ammattilainen tekee samat työt huomattavasti nopeammin kuin itse tekisit. Näin oma aikasi jää todelliselle liiketoiminnallesi, eikä tuhraannu asioihin, jotka joku toinen tekee nopeammin.
  • icon ASIAT TEHDÄÄN OIKEIN - Ammattilaisella on pitkä kokemus nettisivujen muokkauksista, kehitystyöstä sekä päivittämisestä ja myös kokemusta siitä mitä pitää ottaa huomioon ja minkälaisia ongelmia saattaa tulla eteen sekä miten korjata mahdolliset ongelmatilanteet.
  • icon TOIMENPITEET TEHDÄÄN NOPEALLA AIKATAULULLA - Sen sijaan että odottaisit, että itselläsi on JOSKUS aikaa toimenpiteiden tekemiseen, me Kotisivutohtorissa pyrimme hoitamaan toimenpiteet nopeasti, ilman viivytyksiä.
  • icon KÄYTTÖTUKI/OPASTUS/OHJEET - Et ole enään yksin nettisivujesi kanssa ja opit pikkuhiljaa käyttämään nettisivujasi.

Mitä kotisivuohjelmistoja käytämme?

90%

WordPress nettisivut

9%

Joomla nettisivut

1%

Muut CMS ohjelmat

Pyydä tarjous