Kotisivutohtori nettisivupalvelut
Etusivu>Kotisivut ja niiden kehitystyöt>Joomla nettisivujen kä...
Joomla nettisivujen käyttötuki ja kehitystyöt

Mikä on Joomla nettisivustosi ja sen lisäosien päivitystilanne?

Alkaako Joomla kotisivutosi tarvita päivitystä ja huoltoa? Etkö itse uskalla/osaa huoltaa Joomla sivustoasi? Tiedätkö mikä on sivustosi lisäosien päivitystilanne? Pelkäätkö, että sivustosi sivupohja ei toimikaan enään uudella PHP versiolla (esim. PHP8)? Me Kotisivutohtorilla huollamme Joomla sivustoja jo yli 11 vuoden kokemuksella. Tiimimme tekee niin perus päivitystoimenpiteet kuin isommatkin muutokset, kooodaustyöt sekä webmaster huoltotyöt. Tarvitsetko uutta versiota sivupohjaasi ja sitä ei ole enään saatavilla? Kotisivutohtorin koodari hoitaa homman!

Haluatko itse oppia enemmän Joomla nettisivuistasi?

Meillä Kotisivutohtori:ssa on aina tavoitteena opettaa nettisivujen omistajaa ymmärtämään omien nettisivujen hienouksia. Siksi me aina selostamme mistä on kyse ja mitä muutoksia tehdään ja miten ne tehdään. Pyrimme lähettämään yksinkertaiset, kuvalliset ohjeet toimenpiteistä, joita sivuston omistaja voi halutessaan tehdä myös itse. 

Jos tavoitteesi, nettisivunen omistajana, on keskittyä omaan leipätyöhösi ja käyttää mahdollisimman vähän aikaa nettisivujesi huoltamiseen/muokkaamiseen, niin sinun ei tarvitse muuta kuin lähettää meille tiedot haluamistasi muutoksista ja me hoidamme homman puolestasi. 

Miten Joomla päivitykset tehdään?

Aina ennen päivityksiä otamme varmuuskopiot sivustosta! Lisäksi tarkistamme lisäosien yhteensopivuuden. Päivitysten jälkeen tarkistamme sivuston toimivuuden! Tavoite on, että sivusto ei ole poissa käytöstä vaan päivitykset hoidetaan ”taustalla”.

Kun on kyseessä PHP-version muutos, sivuston yhteensopivuus voidaan yleensä testata nopeasti palvelimella. Tarvittaessa voidaan joutua päivittämään sivuston leiska (sivupohja) yhteensopivaksi uusimman PHP version kanssa (tämän hetkinen tuettu PHP version on PHP 8). Mahdolliset koodaustyöt sovitaan aina erikseen!

Mitä nettisivusto ohjelmistoja käytämme?

Eniten käyttämämme nettisivusto ohjelmistot ovat: 

Kerro meille mikälaista apua tarvitset!