Tarjouspyyntö

Mikä on nettisivujesi tavoite?

MINKÄLAISET NETTISIVUT TARVITSET?

Mikä nettisivu-ohjelmisto sopisi parhaiten www-sivuille?

Ennen uusien nettisivujen suunnittelua ja rakentamista on hyvä selvittää mikä on nettisivujesi tarkoitus ja tavoite. Näin voidaan valita paras mahdollinen alusta uusille www-sivuillesi ja valita luotettavat lisäosat, joilla tarvittavat toiminnnot voidaan toteuttaa. Kerro meille tavoitteesi ja nettisivujesi tarkoitus ja me etsimme sopivat lisäosat, joilla toinnot saadaan toteutettua kotisivuillesi.

Mikä sisällönhallintaohjelmisto sopisi parhaiten www-sivuille?

Oletko "Neebie" eli uusi vai kokenut kotisivujen omistaja? Monet kokevat WordPress ohjelmiston helppokäyttöisenä sisällönhallintaohjelmana. Jos kuitenkin haluat rakennuttaa isomman nettsivukokonaisuuden, voi olla järkevää harkita Joomla Sisällönhallintaohjelmiston valitsemista uusien nettisivujen pohjaksi. Joomla on monilta osin muokkautumiskykyisempi ohjelmisto kuin WordPress. WordPress soveltuu parhaiten pienempiin nettisivustoihin ja blogi sivustoiksi, sehän on alun perin suunniteltu blogi-ohjelmistoksi. Jos koet tekniset asiat vaikeiksi ja silti haluat avata nettisivut, voi WordPress olla paras ja helpoin vaihtoehto.

Käyttötuki ja ohjeet nettisivujen muokkaukseen

Teemme kaikista kotisivujesi perustoiminnoista selkeät, kuvalliset ohjeet, joiden avulla voit halutessasi itse muokata ja lisätä aineistoa nettisivuille. Tarvitessasi apua nettisivujen päivittämisessä tai vai jos et itse halua lisätä uutta aineistoa nettisivuillesi ja haluat että joku muu hoitaa sen puolestasi, me Kotisivutohtori:ssa voimme huolehtia myös kotisivujesi päivittäisestä huollosta ja uuden aineston lisäämisestä. Kerro meille toiveesi! Et jää yksin uusien nettisivujesi kanssa!

Kotisivujen hakukoneoptimointi toimenpiteet

Otamme aina huomioon SEO Hakukoneoptimoinnin uusia nettisivuja rakentaessamme. Huomioimme, että kaikki kuvat, tekstit, otsikoinnit, linkit ja meta-tiedot ovat hakukoneoptimoitu Googlea ja muita hakukoneita ajatellen. Ohjeistamme myös miten itse huomioitte hakukoneet jatkossa kun lisäätte uutta aineistoa nettisivuillenne. On tärkeää että nettisivuille ei lisätä mitään uutta aineistoa jota ei ole hakukoneoptimoitu.

Miten saada skaalautuvat nettisivut?

Kotisivujen responsiivisuus (skaalautuvuus mobiililaitteissa) saadaan aikaiseksi nykyaikaisilla sivupohjilla. Kaikki uudet sivupohjat ovat valmiiksi responsiiviset. Skaalautuvuutta ei tarvitse erikseen koodata tai lisätä. Eri osioiden näkyminen mobiililaitteissa sen sijaan voidaan määritellä erikseen. Sivustot jotka eivät skaalaudu käytettävän laitteen mukaan ovat auttamattomasti vanhanaikaiset. Tämä on tärkeää jo siksi että suurin osa käyttää internettiä suoraan puhelimellaan eivät enään kotoa käsin tietokoneella. Skaalautuvuus on tärkeää myös siksi että Google huomioi sen indeksoidessaan nettisivut. Kaikki www-sivustot jotka eivät skaalaudu, joutuvat Googlen hakutuloksissa häntäpäähän. Responsiivisuutta ei siis voi enään ohittaa olankohautuksella.

Kotisivutohtori nettisivupalvelut Kotisivutohtori nettisivupalvelut
Kotisivutohtori nettisivupalvelut Kotisivutohtori nettisivupalvelut

12

Successful Years

Sosiaalisen median markkinointi lisenssi

Täytä alla oleva Tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä Ota Yhteyttä -sivun kautta.

Palvelumme

Kotisivutohtorin tarjoamat nettisivupalvelut

Tarjoamme kattavasti kotisivupalveluita!

WordPress / WooCommerce nettisivut / Joomla

100%

Käyttötukipalvelut

100%

Hakukoneoptimointipalvelut

100%

Täytä lomake

Tarjouspyyntö lomake:

Mation ullamco laboris nisi ut aliquip exea core dolor in repre
hender fugiat nulla pariatur.

Mike Anderson

Mike Anderson

Founder & CEO
Michel Jason

Michel Jason

Sr. Developer
Ellyse Perry

Ellyse Perry

Digital Marketer
Shane Watson

Shane Watson

Graphic Designer

Testimonials

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaimpia puolestapuhujiamme: