Kotisivutohtori nettisivupalvelut
Etusivu>Services>Hakukoneoptimointi

MIKSI WWW-SIVUSTO TARVITSEE HAKUKONEOPTIMOIDA?

Suuri osa www-sivustojen rakentamista ei ota huomioon hakukoneoptimointia rakentaessaan kotisivuja. SEO Hakukoneoptimointi vie aikaa ja prosessi ja usein nettisivut halutaan pystyyn nopeasti ja mahdollisimman halvalla. Näin toimien kuitenkin usein hakukoneoptimointi ja hakusanojen käyttö www-sivuilla jää usein sivuosaan tai se jätetään kokonaan huomioimatta.

Jos nettisivusto ei löydy Googlen hakutuloksissa haluamillasi hakusanoilla heti sivulta yksi, todennäköistä on että palveluitasi etsivät eivät sinua löydä hakukoneissa. Suurin osa palveluiden etsijöistä valitsee nettisivut, jotka ovat sivulla yksi. Jos et ole Googlen hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla, kotisivujasi ei löydetä ilman suurta mainonta budjettia Google Adword tai vastaavassa palvelussa.

Nettisivuston näkyvyys hakukoneissa riippuu siis siitä miten hyvin www-sivustossa on hakukoneoptimoitu eli kunkin sivun eri osioissa on käytetty sopivia hakusanoja, joilla palvelujasi etsivät ihmiset yleensä käyttävät hakiessaan Google:sta tai muista hakukoneista nettisivuston tarjoamia palveluita.

Hakukoneoptimointi toimenpiteet

Lähtötilanteen analysointi

Google hakutulosten analysointi, Google Analytics raporttien analysointi.

Sivuston linkitykset

Linkkien lisäys sekä ulos sivustolta sekä sisään sivustolle.

Hakusanojen sisällytys

Hakusanojen sisällytys sivun otsikoihin ja nettisivujen teksteihin. Hakusanojen sisällytys kuvien nimiin, otsikoihin ja kuvausteksteihin.

Tulosten seuranta

Hakutulosten muutosten seuraaminen.

Pitääkö sivustoa hakukoneoptimoida jatkuvasti?

Kyllä ja ei, Ette tarvitse hakukoneoptimointi yrityksen palveluja jatkuvasti kunhan hakukoneoptimointi nettisivuille tehdään hyvin. Opetamme asiakkaillemme myös miten he voivat jatkossa huolehtia siitä, että sivuille tuleva uusi aineisto on valmiiksi hakukoneoptimoitu. Eli kun lisäätte uutta aineistoa ja uusia sivuja nettisivuillenne, on uusi aineisto hakukoneoptimoitava. Voitte kuitenkin tehdä tuon jatkossa itse ohjeittemme avulla. Hakukoneoptimointi on siis siinä mielessä jatkuva projekti, mutta voitte halutessanne hoitaa uuden aineiston hakukoneoptimoinnin projektin loputtua myös itse.

Miksi SEO hakukoneoptimointi on niin kallista?

Hakukoneoptimointi vaatii aikaa ja paljon käytännöntyötä. Asioiden analysointi ja ongelmien korjaus ei tapahdu käytännössä nappia painamalla. Hakukoneoptimointi yritykset, jotka lupaavat optimoida sivustosi ilman, että he korjaavat ongelmia nettisivuston aineistossa, käyttävät usein kyseenalaisia metodeja hakukoneoptimointi tehdessään. Kotisivuton jokainen erillinen sivu tulee käydä läpi ja korjata kaikki hakukoneoptimointiin vaikuttavat osiot. Hakukoneoptimointi on siis pitkälle “käsityötä”.

Hakukoneet eivät myöskään reagoi muutoksiin heti vaan muutokset vievät yleensä noin 6 kuukautta, toisinaan jopa 8-12 kuukautta, riippuen siitä kuinka kilpailtuja alasi hakusanat ovat.

Mitä aineiston hakukoneoptimointi sisältää?

  • icon Hading otsikointin H1/H2/H3/H4 otsikoinnin ja hakusanojen käyttö otsikoissa
  • icon Kuvien nimeäminen ja hakusanojen käyttö kuvani nimissä ja kuvaus/otikoinnissa
  • icon Linkkien lisääminen sivuilta ulospäin ja sivulle sisäänpäin
  • icon META otsikon ja kuvaustekstin lisäys (META tiedot näkyvät Googlen hakutuloksissa)

Results

90%

Prodcut Sales Growing Per Month

80%

Prodcut Sales Growing Per Month

8K

Prodcut Sales Growing Per Month

Pyydä tarjous