Kotisivutohtori nettisivupalvelut
Etusivu>Services>Nettisivut

KOTISIVUJEN SUUNNITTELU JA RAKENNUS

Näyttävätkö kotisivusi siltä kuin ne olisi rakennettu 20-luvulla? Onko kotisivuillasi vaikea löytää haluttua tietoa, haluttua sivua? Vai haluatko täysin uudet kotisivut? Kerro meille mitä tarpeita, mitä toimintoja haluaisit kotisivuillesi ja suunnittelemme ja rakennamme nettisivut tarpeittesi mukaan.

MITEN OTAMME HUOMIOON WWW-SIVUJEN SEO HAKUKONEOPTIMOINNIN?

Ei riitä että aineisto vain lisätään uusille nettisivuille ja että lisätään pari hakusanaa ja niin kutsuttu meta-kuvaus (kuvausteksti jonka Google näyttää hakutuloksissa). Nämä ovat vasta alku hakukoneoptimoinnille. Aineiston hakukoneoptimoinnissa tulee ottaa huomioon Heading otsikoinnin (Heading1, Heading2 jne), hakusanojen sisällytyksen otsikoihin, leipätekstiin (kappaleihin), kuvien nimiin ja kuvien otsikoihin, linkkien otsikoihin, valikon otsikkoon jne. Hakusanoja sisällytetään siis hyvin moniin eri osioihin kullakin sivulla. Hakukoneoptimoinnissa on myös tärkeä huomioida, että käytetyt otsikot, kuvaukset ja hakusanat vaihtelevat. Hyvin yleinen väärä tapa lisätä hakusanoja/haku kuvauksia on käyttää samaa tekstiä joka paikassa sivuilla. Tällainen toimintatapa ei kuitenkaan enään toimi vaan on tärkeää vaihdella niin kutsuttuja “ankkuritekstejä” ja hakusanoja sivun eri osiossa. Tämä on mahdollista vain jos kukin erillinen sivu rakennetaan systemaattisesti hakukoneoptimointi huomioon ottaen.

Nettisivut tarvitsevat:

Palvelintilan

Tietokannan ja palvelintilan nettisivuillenne sekä sähköpostilaatikoille.

Google palvelut

Google Analytics palvelin nettisivujen seurantaan sekä muut Google palvelut.

Domain nimen

Haluamanne .fi, .com tai muun domain nimen sekä SSL lisenssin.

Ulkoasun

Laadukas, kaupallinen ulkoasu (Layout/Sivupohja), takaa tyylikkään ja mobiiliyhteensopivan ulkoasun (responsiivinen).

TARVITAANKO NETTISIVUILLE MYÖS SOSIAALISEN MEDIAN TOIMINTOJA?

Kaikille nettissivuille tulee lisätä erilaisia Sosiaalisen Median toimintoja. Tärkeimmät SOME toiminnot ovat Facebook tykkää laatikko, SOME jakopainikkeet artikkelien lopussa sekä ikonit eri Sosiaalisen Median palveluihin. LIsäksi tärkeää on lisätä Twitter laatikko, jota kautta yritys voi jakaa uutisia ja yrityksen alaan liittyvää informaatiota. Sosiaalinen Media ei tule olla myyntipuheiden “kanavana” vaan tiedotuskanava. Uusista tuotteista/palveluista voidaan toki mainita, mutta yleinen ohje on että harrastetaan enemmän tiedottamista kuin myymistä. Twitter on tullut enemmän ja enemmän tärkeäksi tiedotuskanavaksi ja linkittäytymiskanavaksi. Myös Google huomioi onko nettisivuilla ja yritysellä on Twitter sivu. Jos sellaita ei löydy vaikuttaa se negatiivisesti Googlen hakutuloksiin. Aineiston hakukoneoptimoinnissa tulee ottaa huomioon Heading otsikoinnin (Heading1, Heading2 jne), hakusanojen sisällytyksen otsikoihin, leipätekstiin (kappaleihin), kuvien nimiin ja kuvien otsikoihin, linkkien otsikoihin, valikon otsikkoon jne. Hakusanoja sisällytetään siis hyvin moniin eri osioihin kullakin sivulla. Hakukoneoptimoinnissa on myös tärkeä huomioida, että käytetyt otsikot, kuvaukset ja hakusanat vaihtelevat. Hyvin yleinen väärä tapa lisätä hakusanoja/haku kuvauksia on käyttää samaa tekstiä joka paikassa sivuilla. Tällainen toimintatapa ei kuitenkaan enään toimi vaan on tärkeää vaihdella niin kutsuttuja “ankkuritekstejä” ja hakusanoja sivun eri osiossa. Tämä on mahdollista vain jos kukin erillinen sivu rakennetaan systemaattisesti hakukoneoptimointi huomioon ottaen.

Rakentamamme kotisivut sisältävät vakiona:

  • icon Responsiivisuus eli mobiililaite yhteensopivuus (skaalautuvaisuus)
  • icon Yhteydenotto lomake
  • icon Monipuolinen navigointi (valikot ja suorat linkit)
  • icon Hakukoneoptimointi (aineiston hakukoneoptimointi)
  • icon Blogi/Uutiset osio uusien artikkeleiden lisäämistä varten (SEO hakukoneoptimointi toimenpide)

Results

90%

Prodcut Sales Growing Per Month

80%

Prodcut Sales Growing Per Month

8K

Prodcut Sales Growing Per Month

Pyydä tarjous kotisivuista

    Tarvitsetko palvelintilaa?

    Tutustu Zoner.fi:n palvelinpaketteihin