Hakukoneoptimointi

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

Hakukoneoptimointi - Kotisivutohtori.fi Helsinki

Hakukoneoptimointi, mitä se tarkoittaa ja miten www-sivut hakukoneoptimoidaan?
 • Mitä SEO Hakukoneoptimointi tarkoittaa?

  SEO Hakukoneoptimointi palvelut Helsingissä - Kotisivutohtori

   

   

  Mitä on Hakukoneoptimointi (SEO)?

  SEO tulee sanoista Search Engine Optimization, tai ihan suomeksi sanottuna Hakukoneoptimointi. Nimensä mukaisesti Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, jotka tehdään, jotta hakukoneet (Google, Yahoo, Bing jne) ymmärtävät mistä www-sivuilla on kyse ja näyttävät www-sivut ensimmäisellä sivulla hakutuloksissaan.  

   

  Nettisivuston näkyvyys hakukoneissa riippuu siis siitä miten hyvin www-sivustossa on hakukoneoptimoitu eli kunkin sivun eri osioissa on käytetty sopivia hakusanoja, joilla palvelujasi etsivät ihmiset yleensä käyttävät hakiessaan Google:sta tai muista hakukoneista nettisivuston tarjoamia palveluita.

   

  Miksi www-sivustosi tarvitsee hakukoneoptimoida?

   

  Suuri osa www-sivustojen rakentamista ei ota huomioon hakukoneoptimointia rakentaessaan kotisivuja. SEO Hakukoneoptimointi vie aikaa ja prosessi ja usein nettisivut halutaan pystyyn nopeasti ja mahdollisimman halvalla. Näin toimien kuitenkin usein hakukoneoptimointi ja hakusanojen käyttö www-sivuilla jää usein sivuosaan tai se jätetään kokonaan huomioimatta.

   

  Jos nettisivusto ei löydy Googlen hakutuloksissa haluamillasi hakusanoilla heti sivulta yksi, todennäköistä on että palveluitasi etsivät eivät sinua löydä hakukoneissa. Suurin osa palveluiden etsijöistä valitsee nettisivut, jotka ovat sivulla yksi. Jos et ole Googlen hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla, kotisivujasi ei löydetä ilman suurta mainonta budjettia Google Adword tai vastaavassa palvelussa.

   

  Miksi SEO hakukoneoptimointi on niin “kallista”?

   

  Hakukoneoptimointi vaatii aikaa ja paljon käytännöntyötä.Asioiden analysointi ja ongelmien korjaus ei tapahdu käytännössä nappia painamalla. Hakukoneoptimointi yritykset, jotka lupaavat optimoida sivustosi ilman, että he korjaavat ongelmia nettisivuston aineistossa, käyttävät usein kyseenalaisia metodeja hakukoneoptimointi tehdessään. Kotisivuton jokainen erillinen sivu tulee käydä läpi ja korjata kaikki hakukoneoptimointiin vaikuttavat osiot. Hakukoneoptimointi on siis pitkälle “käsityötä”.

   

  Hakukoneet eivät myöskään reagoi muutoksiin heti vaan muutokset vievät yleensä noin 6 kuukautta, toisinaan jopa 8-12 kuukautta, riippuen siitä kuinka kilpailtuja alasi hakusanat ovat.

   

  Miten hakukoneoptimointi projekti etenee?

   

  Miten hakukoneoptimoida www-sivut
  Hakukoneoptimointi työ aloitetaan analysoimalla lähtötilanne. Täyttämällä perustietolomakkeen (Discovery Lomake), saamme tarvitsemamme lähtötilanne kartoituksen nyky tilanteestanne ja hakusanoista joilla haluatte tulla lyödyksi.

   

  Perustietolomakkeen täyttämisen jälkeen analysoimme www-sivustonne ja kartoitamme tarvittavat toimenpiteet. Www-sivuston analyysin jälkeen aloitamme varsinaisen hakukoneoptimointi työn eli korjaamme tarvittavat osiot nettisivuilla, joita hakukoneet yleisesti lukevat ja joita hakukoneet käyttävät arvioimaan, mistä kotisivuillanne on käytännössä kyse.

   

  Näiden hakukoneoptimointi osa-alueiden analysoinnin ja korjauksen jälkeen, teemme linkitys kampanjan sivustolle, eli linkitämme sivustonne sopiviin, luotettaviin muihin sivustoihin, joita hakukoneet arvostavat. (Huom! Emme käytä kyseenalaisia sivustoja emmekä kyseenalaisia metodeja www-sivuston linkityksissä). 

   

  Pitääkö sivustoa hakukoneoptimoida jatkuvasti?

   

  Kyllä ja ei, Ette tarvitse hakukoneoptimointi yrityksen palveluja jatkuvasti kunhan hakukoneoptimointi nettisivuille tehdään hyvin. Opetamme asiakkaillemme myös miten he voivat jatkossa huolehtia siitä, että sivuille tuleva uusi aineisto on valmiiksi hakukoneoptimoitu. Eli kun lisäätte uutta aineistoa ja uusia sivuja nettisivuillenne, on uusi aineisto hakukoneoptimoitava. Voitte kuitenkin tehdä tuon jatkossa itse ohjeittemme avulla. Hakukoneoptimointi on siis siinä mielessä jatkuva projekti, mutta voitte halutessanne hoitaa uuden aineiston hakukoneoptimoinnin projektin loputtua myös itse.

   

  Miksi valita Kotisivutohtori huolehtimaan nettisivuston hakukoneoptimoinnista?

   

  Me Kotisivutohtori:ssa olemme Helsingissä toimiva hakukoneoptimointi yritys, jossa käytetään vain laadukkaita ja testattuja metodeja tehdessämme hakukoneoptimointia. SEO Hakukoneoptimointi on jatkuvasti muuttuva ala, Googlen ja muiden internet hakukoneiden kriteerit muuttuvat jatkuvasti. Hakukoneoptimointi yritysten on pysyttävä ajan tasalla. Kukaan yksittäinen henkilö tai yritys ei voi pysyä ajan tasalla yksin. Vain jatkuvaa testausta tekevien hakukoneoptimointi ammattilaisten yhteistyöllä voidaan päästä parhaisiin tuloksiin hakukoneoptimointia tehtäessä.

   

  Helsingissä ja Pääkaupunkiseudulla toimiva Kotisivutohtori kuuluu SEO hakukoneoptimointi yhteisöön, joka kouluttaa ja jakaa tietoa, niin että me yhteisön jäsenet tiedämme heti mitä muutoksia Google ja hakukoneet ovat viime aikoina tehneet hakukoneiden niin sanottujen algoritmien kanssa. Vain saamalla jatkuvasti informaatiota viimeisimmistä hakukoneoptimointi muutoksista voidaan pysyä ajan tasalla siitä miten SEO hakukoneoptimointi tulisi tehdä.

  Se mikä toimi eilen, ei välttämättä toimi enään tänään! 

   

   
       
  Jotta voimme auttaa www-sivujen hakutulosten parantamisessa, ole hyvä
  ja täytä Hakukoneoptimoinnin perustietolomake
   
  TÄYTÄ LOMAKE HETI

   

 • Kotisivutohtori yritys

  Kotisivutohtorin tarina

   

  Miten Kotisivutohtori yritys sai alkunsa?

  Nimeni on Anne Mattila ja olen Kotisivutohtorin omistaja. Jo opiskeluaikana haaveenani oli työskennellä IT-alalla. Tuolloin kuitenkin lama sai aikaan sen että en lähtenyt opiskelemaan IT-alaan vaan päädyin Kaupalliseen koulutukseen ja sitä kautta erilaisiin työtehtäviin mm. kaupan ja logistiikan alalla. Halu työskennelle IT-alalla kuitenkin säilyi ja sain siihen tilaisuuden noin 10 vuotta sitten. Vihdoin työskentelin rakentaen ja suunnitellen kotisivuja. Se ei kuitenkaan riittänyt. Jatkuvasti sain kyselyjä "Miten Sosiaalista Mediaa (SOME) pystyisi paremmin hyödyntämään nettisivujen markkinoinnissa ja asiakashankinnassa?" "Miten postituslistaa kannattaisi hyödyntää markkinoinninnsa?" "Miten tehdä Facebook kampanjoita?" "Miten mainostaa Instagramissä?"

   

  Sosiaalisen Median Markkinointi Lisenssi

  Lopulta annoin periksi SOME manialle ja aloitin Sosial Media Marketing Agency koulutuksen, jonka järjestää TOP 3 Sosiaalisen Median persooniin kuuluva Tai Lopez. Parempaa mentoria ei alalla voi löytää, Tai Lopez on uran uurtajia Sosiaalisen Median markkinoinnissa ja on käyttänyt yli 10 Miljoona Dollaria sosiaalisen median eri metodien testaamiseen. Kuka Sosiaalisen Median persoona voi sanoa samaa?

   

  Mitä olen oppinut Tai Lopez:in Sosiaalisen Median koulutuksesta?

  Olen saanut vastaukset juuri noihin kysymyksiin mitä minulle on moneen kertaan kysytty. Miten käyttää Sosiaalista Mediaa (Facebook, Instagam, Twitter jne). Miten Facebook:ista voidaan kerätä postituslistaa esim. Facebook kilpailun avulla. Postituslista voidaan siirtää esim. Mailchimp uutiskirjejärjestelmään ja sitä voidaan käyttää asiakashankintaan ja myynnin edistämiseen.

  Ovatko nämä asioita joita sinä mietit? Olen hyvä ja täytä Tarjouspyyntö lomake ja järjestämme ilmaisen auditoinnin kotisivujesi nykytilanteesta ja siitä miten SOME palveluita voidaan käyttää hyväksi yrityksesi markkinoinnissa. 

   

   

        Täytä Tarjouspyyntölomake ja kerro tarvitsetko uudet nettisivut
  vai apua nykyisten nettisivujesi kanssa 
  TÄSTÄ LINKISTÄ! 

   

   

  Tilaa Ilmainen Analyysi

   

  Katso Referenssit

   

   

 • Discovery perustietolomake

  Meidän Hakukoneoptimointi palvelu ei tarkoitettu kaikille 

  Auttaisimme mielellämme kaikkia, mutta se ei ole mahdollista! Valitsemme tarkoin yritykset ja nettisivut, joita voimme auttaa ennen kuin voimme aloittaa hakukoneoptimointi projektin. Työskentelemme vain rajoitetun asiakasmäärän kanssa kerrallaan, jotta voimme paremmin keskittyä valittuihin nettisivuihin ja niiden nostamiseen Googlen hakutuloksissa ensimmäiselle sivulle. 

   

  Teemme hakukoneoptimointia vain yrityksille: 

  1. Joilla on jo aktiivinen ja terve yritys
   Palvelumme ovat vain yrityksille, joilla on jo aktiivinen, terve yritys, koska haluamme saada aikaan nopeita tuloksia. Tästä syystä emme tee hakukoneoptimointia seuraaville yrityksille

   a) Get Rich Quick Schemes eli nopeaan rikastumiseen tarkoitetut järjestelmät tai yritykset
   b) Aikuisviihde aineisto
   c) Start Up eli aloittavat yritykset

  2. Säännöllinen asiakasvirta 
   Tämä tarkoittaa, että nettisivusto saa jo säännöllistä liikennettä ja myyntiä. Mainostat yritystä, ilmoittelet yrityksen palveluista/tuotteista ja myyt palveluja/tuotteita. Yrityksesi ei tarvitse olla tunnettu brandi, mutta olette jo näkyvillä omalla markkina-alueellanne. 

  3. Yrityksenne tuote on hyvä ja luotettava ja sillä on hyvä maine
   Se mitä teemme ei ainoastaan tuo lisää myyntiä ja tuottoja, mutta teemme sen niin vaikutus on positiivinen markkinoilla.

  Siinä kaikki! Nämä ovat kriteerimme joilla valitsemme hakukoneoptimointiin hyväksymämme asiakkaat!

  Jos yrityksesi/nettisivustosi täyttävät yllä mainitut kriteerit ja haluaisitte keskustella asiasta kanssamme henkilökohtaisesti, varaamme mielellämme aikaa teille. Asia etenee näin: Ensin olkaa hyvä ja täyttäkää Discovery Lomake eli perustietolomake.

  Älkää huolestuko, perustietolomake on yksinkertainen ja nopea täyttää. Meidän tarvitsee ensin tietää mitä myytte, saada kokonaiskuva siitä miät haluatte tehtävän jne…Käymme tarkkaan läpi tavoitteenne, tarjouksenne/palvelunne jne. ja käymme ensin läpi tavoitteenne, tarjoamanne tuotteet/palvelut ja luomme suunnitelman tulosten kasvattamiseen ja sivustonne nostamiseen Googlen ensimmäiselle sivulle. Kun olemme käyneet läpi sivustonne ja perustietolomakkeessa ilmoittamanne asiat, varaamme ajan puhelin palaverille. 

  Alla on ensimmäinen sivu, kolmisivuisesta Perustietolomakkeesta. 

  DISCOVERY LOMAKE / PERUSTIETOLOMAKE: 

  Voidaksemme auttaa yrityksenne www-sivujen hakukoneoptimointi tilanteen korjaamisessa, tarvitsemme "Discovery lomakkeessa" pyytämämme tiedot. Antamanne tiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina.
  Please type your full name.
  Invalid email address.
  Invalid email address.
  Käytä http:// tai https:// osoitteen alussa
  Ole hyvä ja kerro meille yrityksestäsi:
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Hakukoneoptimointi tilanne
  Ole hyvä ja ilmoita käytetty summa per kuukausi
  Invalid Input
  Invalid Input
  Ole hyvä ja anna tarkka lukumäärä
  Invalid Input
  Invalid Input

   

Share This

Follow Us

Tilaa Ilmainen Analyysi

Täytä alla oleva lomake ja kerro miten voimme auttaa:
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Olen kiinnostunut:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Yhteydenottotapa
Väärä teksti
Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille https://www.kotisivutohtori.fi/


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Captcha
Invalid Input