Wordpress nettisivujen käyttötuki ja kehitystyöt

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

keskiviikko, 27 helmikuu 2019 15:28

Wordpress nettisivujen käyttötuki ja kehitystyöt Featured

Kirjoittaja
Anna arvio
(1 Vote)

Mikä on Wordpress nettisivustosi ja sen lisäosien päivitystilanne?

Alkaako Wordpress kotisivutosi tarvita päivitystä ja huoltoa? Etkö itse uskalla/osaa huoltaa Wordpress sivustoasi? Tiedätkö mikä on sivustosi lisäosien päivitystilanne? Pelkäätkö, että sivustosi sivupohja ei toimikaan enään uudella PHP versiolla (esim. PHP7.2)? Me Kotisivutohtorilla huollamme Wordpress sivustoja vuosien kokemuksella. Tiimimme tekee niin perus päivitystoimenpiteet kuin isommatkin muutokset, kooodaustyöt sekä webmaster huoltotyöt. Tarvitsetko uutta versiota sivupohjaasi ja sitä ei ole enään saatavilla? Kotisivutohtorin koodari hoitaa homman!

 

Haluatko itse oppia enemmän Wordpress nettisivuistasi?

Meillä Kotisivutohtori:ssa on aina tavoitteena opettaa nettisivujen omistajaa ymmärtämään omien nettisivujen hienouksia. Siksi me aina selostamme mistä on kyse ja mitä muutoksia tehdään ja miten ne tehdään. Pyrimme lähettämään yksinkertaiset, kuvalliset ohjeet toimenpiteistä, joita sivuston omistaja voi halutessaan tehdä myös itse. 

Jos tavoitteesi, nettisivunen omistajana, on keskittyä omaan leipätyöhösi ja käyttää mahdollisimman vähän aikaa nettisivujesi huoltamiseen/muokkaamiseen, niin sinun ei tarvitse muuta kuin lähettää meille tiedot haluamistasi muutoksista ja me hoidamme homman puolestasi. 

 

Miten Wordpress päivitykset tehdään?

Aina ennen päivityksiä otamme varmuuskopiot sivustosta! Lisäksi tarkistamme lisäosien yhteensopivuuden. Päivitysten jälkeen tarkistamme sivuston toimivuuden! Tavoite on, että sivusto ei ole poissa käytöstä vaan päivitykset hoidetaan "taustalla".

Kun on kyseessä PHP-version muutos, sivuston yhteensopivuus voidaan yleensä testata nopeasti palvelimella. Tarvittaessa voidaan joutua päivittämään sivuston leiska (sivupohja) yhteensopivaksi uusimman PHP version kanssa (tämän hetkinen tuettu PHP version on PHP7.2). Mahdolliset koodaustyöt sovitaan aina erikseen!

 

Mitä nettisivusto ohjelmistoja käytämme?

Eniten käyttämämme nettisivusto ohjelmistot ovat: 

 

Kerro meille mikälaista apua tarvitset!

 

      Kerro minkälaista apua tarvitset nettisivuillasi  

TÄYTÄ LOMAKE 

 

Tilaa Ilmainen www-sivujen Analyysi

 

Katso referessit

 

 

 

Lue 937 times Muokattu viimeksi maanantai, 18 maaliskuu 2019 13:58
Kotisivutohtori

Olemme rakentaneet www-sivustoja yli 10 vuotta käyttäen Joomla ja Wordpress sisällönhallintaohjelmistoja. Otamme huomioon SEO Hakukoneoptimoinnin rakentaessani nettisivuja. Kotisivutohtori antaa sekä käyttötukea että rakentaa uusia kotisivuja. Ota rohkeasti yhteyttä Ota Yhteyttä sivun kautta!  

Liittyvät artikkelit

  • Mikä on PHP7.2 ja mitä se vaatii www-sivuilta?

    PHP:n versio 7.2. on nyt saatavilla monissa palvelinympäristöissä. PHP on ohjelmointikieli, jolla suurin osa nettisivuista on toteutettu ja nettisivustot ovat riippuvaisia sen toimivuudesta. Tästä syystä nettisivujen-kehittäjät iloitsevat kun PHP:sta julkaistaan uusia parempia versio.

  • Joomla nettisivujen käyttötuki ja kehitystyöt

    Mikä on Joomla nettisivustosi ja sen lisäosien päivitystilanne?

    Alkaako Joomla kotisivutosi tarvita päivitystä ja huoltoa? Etkö itse uskalla/osaa huoltaa Joomla sivustoasi? Tiedätkö mikä on sivustosi lisäosien päivitystilanne? Pelkäätkö, että sivustosi sivupohja ei toimikaan enään uudella PHP versiolla (esim. PHP7.2)? Me Kotisivutohtorilla huollamme Joomla sivustoja jo yli 11 vuoden kokemuksella. Tiimimme tekee niin perus päivitystoimenpiteet kuin isommatkin muutokset, kooodaustyöt sekä webmaster huoltotyöt. Tarvitsetko uutta versiota sivupohjaasi ja sitä ei ole enään saatavilla? Kotisivutohtorin koodari hoitaa homman!

Jätä kommentti

Täytä kaikki vaaditut kentät, jotka on merkattu (*). HTML koodi ei ole hyväksytty.


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Invalid Input

Invalid email address.

Captcha
Invalid Input