Etusivu

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

Valikko

SEO Hakukoneoptimointi

hakukoneoptimointi palvelut SEO Kotisivutohtori.fi Helsinki

 

Miten saada nettisivut Googlen hakutuloksissa ensimmäiselle sivulle? Miten Hakukoneoptimointi projekti etenee? Tilaa ilmainen hakukoneoptimointi analyysi.Tutustu

Kotisivujen Analyysi

Mikä on sivujesi SEO hakukoneoptimointi tilanne, tilaa ilmainen analyysi?

 

Haluatko tietää miten kotisivujasi voidaan parantaan? Miten saada enemmän asiakkaita kotisivujen avulla? Täytä tarjouspyyntö lomake ja tilaa ilmainen Kotisivujen Analyysi! 

 

Tutustu

Kotisivu Palvelut

nettisivujen rakennus Kotisivutohtori Web Designer

 

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus, Wordpress ja Joomla tai muulla haluamallasi ohjelmistolla. Kerro meille mitä toimintoja haluaisit sivuillesi ja mitä muita toiveita sinulla on kotisivujesi suhteen.    

 

Tutustu
Mitä on Digitaalinen Markkinointi?

Mitä on Digitaalinen Markkinointi?

 

Nykyään ilman läsnäoloa verkossa, yrityksen voi olla vaikea kilpailla ja kasvaa. Internet/verkko on se missä digitaalisen markkinoinnin tulee olla.

 

ONLINE MARKKINOINTI TAKTIIKAT

 

Digitaalinen markkinointi on yleistermi, jota yleensä käytetään kuvaamaan online-markkinointi taktiikkaa, jota käytetään yhdistämään yritys ja mahdolliset asiakkaat. Alkaen www-sivustosta omaan verkko-brändäykseen, digitaaliseen mainontaan, sähköpostimarkkinointiin, online-esitteisiin ja Sosiaalisen Median mainontaan, nämä kaikki ovat digitaalisen markkinoinnin keinoja ja niitä voidaan myös käyttää toisistaan riippumatta.

Osa digitaalista markkinointia" on suunniteltu houkuttelemaan asiakkaita ja osa on suunniteltu keskeyttämään meidät ja taistelemaan huomiostamme. Esimerkkinä ovat mainosbannerit ja ponnahdusikkunat, joita pidetään eräänlaisena digitaalisen markkinoinnin keinona, blogikirjoitusten eli sisällön luonnin lisäksi, mutta se ei tarkoita että mainokset ovat hyvä taktiikka houkutella haluamasi yleisöä. Itse asiassa, mainosbannerit ja ponnahdusikkunat todennäköisesti kääntää ihmiset pois tuotemerkistä, mutta jos luot hyödyllistä tai viihdyttävää blogi aineistoa, saatat houkutella kävijöitä www-sivuillesi.  

Lue Lisää

VAIHE 1. ALOITA RAKENNUTTAMALLA WWW-SIVUSTO

VAIHE 1. ALOITA RAKENNUTTAMALLA WWW-SIVUSTO

 

Jos rakennat kotisivut, He tulevat!

Nettisivustosi on digitaalisen markkinointisi perusta.  Mutta kauniin nettisivuston rakentaminen ei riitä. Kotisivusto pitää optimoida niin, että se tuottaa jatkuvasti kävijöitä ja Leadeja, joista tulee asiakkaita.

 

Hakukoneiden merkitys nettisivuillesi?

Yhä useammat ihmiset käyttävät hakukoneita, esim. Googlea, löytääkseen tietoa - Google on usein ensimmäinen paikka, mistä etsitään tietoa oli kysymys melkein mikä vaan. Siksi on tärkeää, että www-sivustosi näkyy hakutuloksissa niin, että kun ihmiset etsivät jotain yritykseesi liittyvää, he voivat napsauttaa sivustosi www-linkkiä ja löytää tietoa mitä he etsivät.

Hakukoneoptimointi tai SEO, ovat avainasemassa jotta sivustosi löytyy eri hakukoneiden kautta esim. Google, Bing ja Yahoo. SEO hakukoneoptimointina pidetään kahta erilaista SEO tapaa, On-Page SEO sekä Off-Page SEO.

Lue Lisää

Vaihe 2: Luo digitaalista sisältöä saadaksesi liikennettä nettisivuillesi. Sisältö on kuningas

Vaihe 2: Luo digitaalista sisältöä saadaksesi liikennettä nettisivuillesi. Sisältö on kuningas

 

Sisältö on polttoaine, joka pitäisi ajaa digitaalisen markkinoinnin strategiaa. Luomalla arvokasta, laadukasta sisältöä, joka on suunnattu tietylle kohderyhmälle, voit tehdä enemmän kuin houkutella kävijöitä verkkosivuilla: Voit houkutella oikeanlaista kävijöitä, jotka todennäköisesti muuntuvat asiakkaiksi.

 

Bloggaamalla saat lisää linkkejä sivustollesi

 

Mikä on vielä tärkeämpää, säännöllinen uusi sisältö auttaa nettisivujesi SEO hakukoneoptimointi tilannetta.Luomalla ja jakamalla sisältöä on paras tapa saada nettisivusi linkkejä muille sivustoille. Tämä parantaa www-sivustosi löydettävyyttä hakutuloksissa.

 

Miten blogi parantaa yrityksen nettisivuja?

 

Blogi tekee www-sivustostasi dynaamisemman ja hakukoneet palkitsevat nettisivut parantamalla sivuston sijoittumista hakutuloksissa. Uuden sisällön säännöllinen lisääminen sivustolle tuo lisää kävijöitä ja asiakkaita sivustollesi.

Lue Lisää

TESTIMONIALS:

"Would not change her for anything"

"Anne is a great asset on your team in managing your website. She has helped me several years and would not change her for anything."

Minna Pettersson
Exec.Director & Assistant Manager
www.Fespa.fi

Read in Linkedin


"Flexible problem-solver and a proactive developer"

"Anne is a digital development specialist working for our digital marketing projects. She is a flexible problem-solver and a proactive developer, she is a lady who knows what she is talking about. She is our trusted digital partner and I recommend her in all web and social media projects."

Heini Tyvelä Ojala
Marketing Communications Manager
SABIK MARINE

Read in Linkedin


"She pushes me forward to keep learning"

You can't imagine how technically challenged I am. That being said, Anne never once seemed to loose her patience with me and my endless questions and mistakes. The best part is that she pushes me forward to keep learning and doing when I wouldn't have believed I could. Now I have a fabulous webshop that I'm (slowly) learning to handle myself. Thanks to her & her calm expertise. I can definitely recommend her.

Kind regards, Linda Toye
http://shop.lindatoye.fi/

Read in Linkedin


"We have not regretted our choice"

"When we asked a few companies to make offers to create our website, Anne stood out by delivering a competitive offer. But what really convinced us to work with her was the fact she was the only one to fully answer all our needs and questions. Since then we have not regretted our choice: Anne always deliver very professional services no matter how big or how small our demands are."
Denis Le Bras
www.eke-electronics.com

Read in Linkedin


"Commited web-project professional"

"Anne is a true and committed web-project professional."

Pekka Kelkka
Partner, Territory Director - Strategy Planning and Execution at Everywhere Consulting, Advisor at CommaC Consulting

Read in Linkedin


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Captcha
Invalid Input