www-sivut

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

www-sivut rakennus - Kotisivutohtori.fi

www-sivujen rakennus hakukoneoptimointi huomioon ottaen
 • Käyttötuki ja päivityspalvelut kotisivuille

  Käyttötukipalveluja ja päivityspalveluja yrityksille

  Haluatko keskittyä varsinaiseen yritystoimintaasi? 

  Nettisivusi kaipaavat päivityksiä ja uuden aineiston lisääminen vie liikaa aikaasi. Haluaisit kehittää kotisivujasi, mutta aika vaan ei riitä kaikkeen. Kotisivutohtori auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä kotisivuihin liittyvissä töissä, niin että oma aikasi jää varsinaiseen yritystoimintaan/harrastutoimintaan. 

  Missä toimenpiteissä Kotisivutohtori voi auttaa?

  Kotisivutohtori tekee haluamasi toiminnot omille nettisivuillesi. Yleisimpiä toimintoja ovat päivityspalvelut. Päivityspalvelu sisältää mm. varmuuskopioiden ottamisen, lisäosien uusien versioiden päivitykset ja pääohjelmiston (esim. Joomla tai Wordpress) päivittämisen. Päivitysten jälkeen tarkistamme sivuston toimivuuden. 

   

  1) Uuden aineiston lisääminen nettisivuille

  Uuden aineiston lisääminen nettisivuille voi viedä maallikolta moninkertaisesti sen ajan, kun se vie ammattilaiselta, joka muokkaa nettisivuja päivittäin. Miksi siis käyttäisit kiireistä työpäivääsi työtehtäviin, jotka joku muu tekisi monta kertaa nopeammin. 

   

  2) Nettisivujen kehitystyöt

  Olet ajatellut kehittää nettisivustoasi, mutta et tiedä mistä aloittaa ja mistä saisit tietoa sopivista lisätoiminnoista mitä voisit käyttää aikaansaadaksesi haluamasi toiminnot kotisivuillesi. Kotisivutohtorilla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista Joomla ja Wordpress lisäosista ja niiden käytöstä. Kerro mitä toimintoja tai mitä muutoksia haluaisit kotisivuillesi ja Kotisivutohtori työstää nuo muutokset puolestasi. 

   

  3) Nettisivujen käyttötuki

  Tarvitsetko jonkun johon ottaa yhteyttä kun et itse tiedä mitä kotisivujesi kanssa pitäisi tehdä? Kotisivutohtori tarjoaa käyttötukea nettisivuille ja et enään koskaan ole yksin kotisivujesi kanssa. 

   

  4) Koulutus/opastus nettisivujen käyttöön

  Haluatko myös itse oppia pikkuhiljaa käyttämään omia nettisivujasi, mutta et jaksa käydä käydä läpi kursseja, joilla opetetaan vain perusasiat? Kotisivutohtori pyrkii myös opettamaan käyttötukiasiakkailleen miten he itse voivat tehdä tehdyt toimenpiteet ja/tai mitä tarkalleen ottaen on tehty. Tarvittaessa luomme omille nettisivuillesi soveltuvat ohjeet eri toiminnoille. Pikkuhiljaa opit käyttämään omia nettisivujasi paremmin ja paremmin. 

   

  5) Hakukoneoptimointi toimenpiteet

  Tuntuuko siltä, että kotisivusi eivät löydy hyvin Googlen ja muiden hakupalveluiden hakutuloksissa? Haluatko tietää mistä se johtuu? Mitkä asiat nettisivuillasi vaikuttavat negatiivisesti hakutuloksiin? Kotisivutohtori voi tehdä analyysin nettisivuistasi ja antaa korjausehdotukset tilanteen parantamiseksi. 

   

  6) Tarvitsetko Sosiaalisen Median toimintoja nettisivuillesi?

  Miten olet hyödyntänyt Sosiaalista Mediaa (SOME) nettisivuillasi? Tarvitsetko apua Sosiaalisen Median integroinnissa nettisivuillesi? Onko yritykselläsi Youtube kanava, joka on integroitu nettisivuillesi ja josta ohjaat kävijöitä nettisivuillesi? 

   


  Mitä hyötyä on käyttää Web Developer palveluja omalla nettisivuillasi? 

  SÄÄSTÄ AIKAASI - Ammattilainen tekee samat työt huomattavasti nopeammin kuin itse tekisit. Näin oma aikasi jää todelliselle liiketoiminnallesi, eikä tuhraannu asioihin, jotka joku toinen tekee nopeammin. 

  ASIAT TEHDÄÄN OIKEIN - Ammattilaisella on pitkä kokemus nettisivujen muokkauksista, kehitystyöstä sekä päivittämisestä ja myös kokemusta siitä mitä pitää ottaa huomioon ja minkälaisia ongelmia saattaa tulla eteen sekä miten korjata mahdolliset ongelmatilanteet. 

  TOIMENPITEET TEHDÄÄN NOPEALLA AIKATAULULLA - Sen sijaan että odottaisit, että itselläsi on JOSKUS aikaa toimenpiteiden tekemiseen, me Kotisivutohtorissa pyrimme hoitamaan toimenpiteet nopeasti, ilman viivytyksiä. 

  KÄYTTÖTUKI/OPASTUS/OHJEET -  Et ole enään yksin nettisivujesi kanssa ja opit pikkuhiljaa käyttämään nettisivujasi. 

   

  Mitä nettisivusto ohjelmistoja käytämme?

  Eniten käyttämämme nettisivusto ohjelmistot ovat: 

  Kerro meille mikälaista apua tarvitset!

   

        Kerro minkälaista apua tarvitset nettisivuillasi  

  TÄYTÄ LOMAKE 

   

  Tilaa Ilmainen www-sivujen Analyysi

   

  Katso referessit

   

 • Kotisivujen suunnittelu ja rakennus

  Mistä saada Nettisivut yrityksille edullisesti

  Nettisivut yritykselle edullisesti

  Näyttävätkö kotisivusi siltä kuin ne olisi rakennettu 90-luvulla? Onko kotisivuillasi vaikea löytää haluttua aineistoa, haluttua sivua? Vai haluatko täysin uudet kotisivut? Kerro meille mitä tarpeita, mitä toimintoja haluaisit kotisivuillesi ja suunnittelemme ja rakennamme nettisivut tarpeittesi mukaan. 

  Miten otamme huomioon www-sivujen SEO Hakukoneoptimoinnin?

  Ei riitä että aineisto vain lisätään uusille nettisivuille ja että lisätään pari hakusanaa ja niin kutsuttu meta-kuvaus (kuvausteksti jonka Google näyttää hakutuloksissa). Nämä ovat vasta alku hakukoneoptimoinnille.

  Aineiston hakukoneoptimoinnissa tulee ottaa huomioon Heading otsikoinnin (Heading1, Heading2 jne), hakusanojen sisällytyksen otsikoihin, leipätekstiin (kappaleihin), kuvien nimiin ja kuvien otsikoihin, linkkien otsikoihin, valikon otsikkoon jne. Hakusanoja sisällytetään siis hyvin moniin eri osioihin kullakin sivulla.

  Hakukoneoptimoinnissa on myös tärkeä huomioida, että käytetyt otsikot, kuvaukset ja hakusanat vaihtelevat. Hyvin yleinen väärä tapa lisätä hakusanoja/haku kuvauksia on käyttää samaa tekstiä joka paikassa sivuilla. Tällainen toimintatapa ei kuitenkaan enään toimi vaan on tärkeää vaihdella niin kutsuttuja “ankkuritekstejä” ja hakusanoja sivun eri osiossa. Tämä on mahdollista vain jos kukin erillinen sivu rakennetaan systemaattisesti hakukoneoptimointi huomioon ottaen.


  Tuleeko nettisivuille myös SOME toimintoja?

  Kaikille nettissivuille tulee lisätä erilaisia Sosiaalisen Median toimintoja. Tärkeimmät SOME toiminnot ovat Facebook tykkää laatikko, SOME jakopainikkeet artikkelien lopussa sekä ikonit eri Sosiaalisen Median palveluihin. LIsäksi tärkeää on lisätä Twitter laatikko, jota kautta yritys voi jakaa uutisia ja yrityksen alaan liittyvää informaatiota.

  Sosiaalinen Media ei tule olla myyntipuheiden “kanavana” vaan tiedotuskanava. Uusista tuotteista/palveluista voidaan toki mainita, mutta yleinen ohje on että harrastetaan enemmän tiedottamista kuin myymistä.

  Twitter on tullut enemmän ja enemmän tärkeäksi tiedotuskanavaksi ja linkittäytymiskanavaksi. Myös Google huomioi onko nettisivuilla ja yritysellä on Twitter sivu. Jos sellaita ei löydy vaikuttaa se negatiivisesti Googlen hakutuloksiin.

   

  Mitä toimintoja lisäämme kotisivuille?

  • Mitä toimintoja nettisivuilla tarvitaan?Responsiivisuus eli mobiililaite yhteensopivuus (skaalautuvaisuus)

  • Yhteydenotto lomake

  • Monipuolinen navigointi (valikot ja suorat linkit)

  • Heading otsikko-määritykset (SEO hakukoneoptimointi toimenpide)

  • Hakukoneoptimoidut kuvat (SEO hakukoneoptimointi toimenpide)

  • Blogi/Uutiset osio uusien artikkeleiden lisäämistä varten (SEO hakukoneoptimointi toimenpide)

  • Ohjeet uuden aineiston lisäämiseen nettisivuille

   

  Kotisivutohtorilla on jo 10 vuoden kokemus nettisivujen rakentamisesta Joomlaja Wordpressohjelmistoilla sekä muilla ohjelmistoilla! 

   

   

  Kerro meille mitä toimintoja haluat kotisivuillesi!

   

        Kerro minkälaiset nettisivut tarvitset täyttämällä Tarjouspyyntö Lomake 

  TÄYTÄ LOMAKE HETI! 

   

  Tilaa Ilmainen www-sivujen Analyysi

   

  Katso referessit

   

 • Ilmainen Analyysi

  Ongelmia nettisivujen kanssa?

   

   

  Ongelmia nettisivujen kanssa?

  Tutuvatko yrityksesi www-sivut vanhanaikaisilta? Onko nettisivujesi muokkaaminen vaikeaa?  Koska www-sivujanne on viimeksi päivitetty/muokattu? Löytyvätkö www-sivut helposti Googlesta ja muista hakukoneista? Onko nettisivut rakennettu niin, että ne aikaansaavat yhteydenottoja mahdollisilta asiakkailta? Onko yrityksen nettisivuilla käytetty hyödyksi Sosiaalista Meidaa ja sen linkkejä?

   

  Tänä päivänä ei riitä se että nettisivut julkaistaan ja että ole internetissä. www-sivujen tulee lisäksi olla helposti navigoitavissa, asioiden pitäisi löytyä helposti, sivuston tulisi näyttää nykyaikaiselta ja nettisivujen tulisi pystyä keräämään kontaktitietoja mahdollisilta asiakkailta. 

   

  Jos yrityksesi nettisivuissa on ongelmia jossain näistä osa-alueista on aiheellista tehdä tilannekatsaus www-sivujen nykytilanteesta ja listata läpi asioita, joita tulisi kehittää. Me Kotisivutohtorissa "tohtoroimme" www-sivuja ja listaamme kehityskohteita nettisivustostasi. Kotisivujen analyysi on ilmainen, joten täytä lomakkeemme ja lähetämme analyysin mahdollisimman pian.  

   

  Mitä Kotisivujen Analyysi sisältää?

  • Mikä on nettisivujesi Hakukoneoptimointi tilanne?ongelmia nettisivujen kanssa? Tilaa ilmainen analyysi

  • Ovatko kotisivut helppokäyttöiset?

  • Onko navigointi helppoa sivuilla eli onko sivuilta helppo siirtyä toiselle sivulle ja löytyykö haluttu aineisto helposti`?

  • Mikä on nettisivuston nopeustilanne ja mitkä ovat mahdolliset hidastavat tekijät?
  • Onko nettisivuilla käytetty lomakkeita monipuolisesti vai onko sivuilla vain yksi perus kontaktilomake?

  • Kerätäänkö nettisivuilta sähköpostiosoitteita ja käytetäänkö niitä asiakasinformointiin

  • Uusien asiakkaiden hankintaprosessin analysointi

  • Onko sivuilla käytetty Call to Action -laatikoita?

  • Käytetäänkö sivuilla Laskeutumissivuja?

  • Onko nettisivuille integroitu Sosiaalisen Median toimintoja?

  • Onko nettisivuilla riittävästi aineistoa?

  • Onko sivuston kuvat hakukoneoptimoitu?

  • Käyttääkö nettisivusto hakukoneystävällisiä URL osoitteita?

  Nämä ovat joitakin niistä osa-alueista, joita ilmainen kotisivujen analyysi sisältää! Kotisivutohtori auttaa kartoittamaan miten nettisivut saadaan toimivammiksi ja nettisivusi myös löytyvät hakukoneissa paremmin.

   


      Täyttämällä Tarjouspyyntö lomakkeen, saat ilmaisen analyysin sivustonne nykytilanteesta
  ja parannus ehdotukset! Analyysi ei velvoita teitä mihinkään ja on ilmainen!

  TÄYTÄ LOMAKE HETI

   

  Tutustu Kotisivu palveluihin

   

  Tarvitsetko nettisivuille hakukoneoptimointia?

   

 • Kotisivutohtori yritys

  Kotisivutohtorin tarina

   

  Miten Kotisivutohtori yritys sai alkunsa?

  Nimeni on Anne Mattila ja olen Kotisivutohtorin omistaja. Jo opiskeluaikana haaveenani oli työskennellä IT-alalla. Tuolloin kuitenkin lama sai aikaan sen että en lähtenyt opiskelemaan IT-alaan vaan päädyin Kaupalliseen koulutukseen ja sitä kautta erilaisiin työtehtäviin mm. kaupan ja logistiikan alalla. Halu työskennelle IT-alalla kuitenkin säilyi ja sain siihen tilaisuuden noin 10 vuotta sitten. Vihdoin työskentelin rakentaen ja suunnitellen kotisivuja. Se ei kuitenkaan riittänyt. Jatkuvasti sain kyselyjä "Miten Sosiaalista Mediaa (SOME) pystyisi paremmin hyödyntämään nettisivujen markkinoinnissa ja asiakashankinnassa?" "Miten postituslistaa kannattaisi hyödyntää markkinoinninnsa?" "Miten tehdä Facebook kampanjoita?" "Miten mainostaa Instagramissä?"

   

  Sosiaalisen Median Markkinointi Lisenssi

  Lopulta annoin periksi SOME manialle ja aloitin Sosial Media Marketing Agency koulutuksen, jonka järjestää TOP 3 Sosiaalisen Median persooniin kuuluva Tai Lopez. Parempaa mentoria ei alalla voi löytää, Tai Lopez on uran uurtajia Sosiaalisen Median markkinoinnissa ja on käyttänyt yli 10 Miljoona Dollaria sosiaalisen median eri metodien testaamiseen. Kuka Sosiaalisen Median persoona voi sanoa samaa?

   

  Mitä olen oppinut Tai Lopez:in Sosiaalisen Median koulutuksesta?

  Olen saanut vastaukset juuri noihin kysymyksiin mitä minulle on moneen kertaan kysytty. Miten käyttää Sosiaalista Mediaa (Facebook, Instagam, Twitter jne). Miten Facebook:ista voidaan kerätä postituslistaa esim. Facebook kilpailun avulla. Postituslista voidaan siirtää esim. Mailchimp uutiskirjejärjestelmään ja sitä voidaan käyttää asiakashankintaan ja myynnin edistämiseen.

  Ovatko nämä asioita joita sinä mietit? Olen hyvä ja täytä Tarjouspyyntö lomake ja järjestämme ilmaisen auditoinnin kotisivujesi nykytilanteesta ja siitä miten SOME palveluita voidaan käyttää hyväksi yrityksesi markkinoinnissa. 

   

   

        Täytä Tarjouspyyntölomake ja kerro tarvitsetko uudet nettisivut
  vai apua nykyisten nettisivujesi kanssa 
  TÄSTÄ LINKISTÄ! 

   

   

  Tilaa Ilmainen Analyysi

   

  Katso Referenssit

   

   

 • Discovery perustietolomake

  Meidän Hakukoneoptimointi palvelu ei tarkoitettu kaikille 

  Auttaisimme mielellämme kaikkia, mutta se ei ole mahdollista! Valitsemme tarkoin yritykset ja nettisivut, joita voimme auttaa ennen kuin voimme aloittaa hakukoneoptimointi projektin. Työskentelemme vain rajoitetun asiakasmäärän kanssa kerrallaan, jotta voimme paremmin keskittyä valittuihin nettisivuihin ja niiden nostamiseen Googlen hakutuloksissa ensimmäiselle sivulle. 

   

  Teemme hakukoneoptimointia vain yrityksille: 

  1. Joilla on jo aktiivinen ja terve yritys
   Palvelumme ovat vain yrityksille, joilla on jo aktiivinen, terve yritys, koska haluamme saada aikaan nopeita tuloksia. Tästä syystä emme tee hakukoneoptimointia seuraaville yrityksille

   a) Get Rich Quick Schemes eli nopeaan rikastumiseen tarkoitetut järjestelmät tai yritykset
   b) Aikuisviihde aineisto
   c) Start Up eli aloittavat yritykset

  2. Säännöllinen asiakasvirta 
   Tämä tarkoittaa, että nettisivusto saa jo säännöllistä liikennettä ja myyntiä. Mainostat yritystä, ilmoittelet yrityksen palveluista/tuotteista ja myyt palveluja/tuotteita. Yrityksesi ei tarvitse olla tunnettu brandi, mutta olette jo näkyvillä omalla markkina-alueellanne. 

  3. Yrityksenne tuote on hyvä ja luotettava ja sillä on hyvä maine
   Se mitä teemme ei ainoastaan tuo lisää myyntiä ja tuottoja, mutta teemme sen niin vaikutus on positiivinen markkinoilla.

  Siinä kaikki! Nämä ovat kriteerimme joilla valitsemme hakukoneoptimointiin hyväksymämme asiakkaat!

  Jos yrityksesi/nettisivustosi täyttävät yllä mainitut kriteerit ja haluaisitte keskustella asiasta kanssamme henkilökohtaisesti, varaamme mielellämme aikaa teille. Asia etenee näin: Ensin olkaa hyvä ja täyttäkää Discovery Lomake eli perustietolomake.

  Älkää huolestuko, perustietolomake on yksinkertainen ja nopea täyttää. Meidän tarvitsee ensin tietää mitä myytte, saada kokonaiskuva siitä miät haluatte tehtävän jne…Käymme tarkkaan läpi tavoitteenne, tarjouksenne/palvelunne jne. ja käymme ensin läpi tavoitteenne, tarjoamanne tuotteet/palvelut ja luomme suunnitelman tulosten kasvattamiseen ja sivustonne nostamiseen Googlen ensimmäiselle sivulle. Kun olemme käyneet läpi sivustonne ja perustietolomakkeessa ilmoittamanne asiat, varaamme ajan puhelin palaverille. 

  Alla on ensimmäinen sivu, kolmisivuisesta Perustietolomakkeesta. 

  DISCOVERY LOMAKE / PERUSTIETOLOMAKE: 

  Voidaksemme auttaa yrityksenne www-sivujen hakukoneoptimointi tilanteen korjaamisessa, tarvitsemme "Discovery lomakkeessa" pyytämämme tiedot. Antamanne tiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina.
  Please type your full name.
  Invalid email address.
  Invalid email address.
  Käytä http:// tai https:// osoitteen alussa
  Ole hyvä ja kerro meille yrityksestäsi:
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Hakukoneoptimointi tilanne
  Ole hyvä ja ilmoita käytetty summa per kuukausi
  Invalid Input
  Invalid Input
  Ole hyvä ja anna tarkka lukumäärä
  Invalid Input
  Invalid Input

   

Share This

Follow Us


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Captcha
Invalid Input