Minkälaiset nettisivut tarvitset?

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

MINKÄLAISET WWW-SIVUT TARVITSET?

Mikä on nettisivujesi tavoite?

Ennen uusien nettisivujen suunnittelua ja rakentamista on hyvä selvittää mikä on nettisivujesi tarkoitus ja tavoite. Näin voidaan valita paras mahdollinen alusta uusille www-sivuillesi ja valita luotettavat lisäosat, joilla tarvittavat toiminnnot voidaan toteuttaa. Kerro meille tavoitteesi ja nettisivujesi tarkoitus ja me etsimme sopivat lisäosat, joilla toinnot saadaan toteutettua kotisivuillesi.

Mikä nettisivu-ohjelmisto sopisi parhaiten www-sivuille?

Oletko "Neebie" eli uusi vai kokenut kotisivujen omistaja? Monet kokevat Wordpress ohjelmiston helppokäyttöisenä sisällönhallintaohjelmana. Jos kuitenkin haluat rakennuttaa isomman nettsivukokonaisuuden, voi olla järkevää harkita Joomla Sisällönhallintaohjelmiston valitsemista uusien nettisivujen pohjaksi. Joomla on monilta osin muokkautumiskykyisempi ohjelmisto kuin Wordpress. Wordpress soveltuu parhaiten pienempiin nettisivustoihin ja blogi sivustoiksi, sehän on alun perin suunniteltu blogi-ohjelmistoksi. Jos koet tekniset asiat vaikeiksi ja silti haluat avata nettisivut, voi Wordpress olla paras ja helpoin vaihtoehto.

www-sivujen hakukoneoptimointi toimenpiteet

Otamme aina huomioon SEO Hakukoneoptimoinnin uusia nettisivuja rakentaessamme. Huomioimme, että kaikki kuvat, tekstit, otsikoinnit, linkit ja meta-tiedot ovat hakukoneoptimoitu Googlea ja muita hakukoneita ajatellen. Ohjeistamme myös miten itse huomioitte hakukoneet jatkossa kun lisäätte uutta aineistoa nettisivuillenne. On tärkeää että nettisivuille ei lisätä mitään uutta aineistoa jota ei ole hakukoneoptimoitu.

Käyttötuki ja ohjeet nettisivujen muokkaukseen

Teemme kaikista kotisivujesi perustoiminnoista selkeät, kuvalliset ohjeet, joiden avulla voit halutessasi itse muokata ja lisätä aineistoa nettisivuille. Tarvitessasi apua nettisivujen päivittämisessä tai vai jos et itse halua lisätä uutta aineistoa nettisivuillesi ja haluat että joku muu hoitaa sen puolestasi, me Kotisivutohtori:ssa voimme huolehtia myös kotisivujesi päivittäisestä huollosta ja uuden aineston lisäämisestä. Kerro meille toiveesi! Et jää yksin uusien nettisivujesi kanssa! 

Miten saada Responsiiviset nettisivut?

Kotisivujen responsiivisuus (skaalautuvuus mobiililaitteissa) saadaan aikaiseksi nykyaikaisilla sivupohjilla. Kaikki uudet sivupohjat ovat valmiiksi responsiiviset. Skaalautuvuutta ei tarvitse erikseen koodata tai lisätä. Eri osioiden näkyminen mobiililaitteissa sen sijaan voidaan määritellä erikseen. Sivustot jotka eivät skaalaudu käytettävän laitteen mukaan ovat auttamattomasti vanhanaikaiset. Tämä on tärkeää jo siksi että suurin osa käyttää internettiä suoraan puhelimellaan eivät enään kotoa käsin tietokoneella. Skaalautuvuus on tärkeää myös siksi että Google huomioi sen indeksoidessaan nettisivut. Kaikki www-sivustot jotka eivät skaalaudu, joutuvat Googlen hakutuloksissa häntäpäähän. Responsiivisuutta ei siis voi enään ohittaa olankohautuksella. 

 

Nettisivujen rakennus Helsinki, Vantaa, Espoo

TARJOUSPYYNTÖ LOMAKE

Täytä alla oleva lomake ja kerro meille minkälaiset nettisivut tarvitset.
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please specify your position in the company

Invalid Input
Invalid Input
Please tell us how big is your company.
Please specify your position in the company

Käytä vain kirjaimia ja numeroita.
Invalid Input

TOIMI HETI TÄYTTÄMÄLLÄ TARJOUSPYYNTÖ LOMAKE

Kerro meille minkälaiset nettisivut haluaisit ja me rakennamme ne puolestasi! Pyydä tarjouspyyntö heti!


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Captcha
Invalid Input