Info

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

Kotisivutohtorin tarina

 

Miten Kotisivutohtori yritys sai alkunsa?

Nimeni on Anne Mattila ja olen Kotisivutohtorin omistaja. Jo opiskeluaikana haaveenani oli työskennellä IT-alalla. Tuolloin kuitenkin lama sai aikaan sen että en lähtenyt opiskelemaan IT-alaan vaan päädyin Kaupalliseen koulutukseen ja sitä kautta erilaisiin työtehtäviin mm. kaupan ja logistiikan alalla. Halu työskennelle IT-alalla kuitenkin säilyi ja sain siihen tilaisuuden noin 10 vuotta sitten. Vihdoin työskentelin rakentaen ja suunnitellen kotisivuja. Se ei kuitenkaan riittänyt. Jatkuvasti sain kyselyjä "Miten Sosiaalista Mediaa (SOME) pystyisi paremmin hyödyntämään nettisivujen markkinoinnissa ja asiakashankinnassa?" "Miten postituslistaa kannattaisi hyödyntää markkinoinninnsa?" "Miten tehdä Facebook kampanjoita?" "Miten mainostaa Instagramissä?"

 

Sosiaalisen Median Markkinointi Lisenssi

Lopulta annoin periksi SOME manialle ja aloitin Sosial Media Marketing Agency koulutuksen, jonka järjestää TOP 3 Sosiaalisen Median persooniin kuuluva Tai Lopez. Parempaa mentoria ei alalla voi löytää, Tai Lopez on uran uurtajia Sosiaalisen Median markkinoinnissa ja on käyttänyt yli 10 Miljoona Dollaria sosiaalisen median eri metodien testaamiseen. Kuka Sosiaalisen Median persoona voi sanoa samaa?

 

Mitä olen oppinut Tai Lopez:in Sosiaalisen Median koulutuksesta?

Olen saanut vastaukset juuri noihin kysymyksiin mitä minulle on moneen kertaan kysytty. Miten käyttää Sosiaalista Mediaa (Facebook, Instagam, Twitter jne). Miten Facebook:ista voidaan kerätä postituslistaa esim. Facebook kilpailun avulla. Postituslista voidaan siirtää esim. Mailchimp uutiskirjejärjestelmään ja sitä voidaan käyttää asiakashankintaan ja myynnin edistämiseen.

Ovatko nämä asioita joita sinä mietit? Olen hyvä ja täytä Tarjouspyyntö lomake ja järjestämme ilmaisen auditoinnin kotisivujesi nykytilanteesta ja siitä miten SOME palveluita voidaan käyttää hyväksi yrityksesi markkinoinnissa. 

 

 

      Täytä Tarjouspyyntölomake ja kerro tarvitsetko uudet nettisivut
vai apua nykyisten nettisivujesi kanssa 
TÄSTÄ LINKISTÄ! 

 

 

Tilaa Ilmainen Analyysi

 

Katso Referenssit

 

 

Valikko

Share This

Follow Us


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Captcha
Invalid Input