Hakukoneoptimoinnin Hinta

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

Hakukoneoptimoinnin Hinta - Kotisivutohtori.fi Helsinki

Mitä SEO hakukoneoptimointi maksaa?
 • Mitä SEO Hakukoneoptimointi tarkoittaa?

  SEO Hakukoneoptimointi palvelut Helsingissä - Kotisivutohtori

   

   

  Mitä on Hakukoneoptimointi (SEO)?

  SEO tulee sanoista Search Engine Optimization, tai ihan suomeksi sanottuna Hakukoneoptimointi. Nimensä mukaisesti Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, jotka tehdään, jotta hakukoneet (Google, Yahoo, Bing jne) ymmärtävät mistä www-sivuilla on kyse ja näyttävät www-sivut ensimmäisellä sivulla hakutuloksissaan.  

   

  Nettisivuston näkyvyys hakukoneissa riippuu siis siitä miten hyvin www-sivustossa on hakukoneoptimoitu eli kunkin sivun eri osioissa on käytetty sopivia hakusanoja, joilla palvelujasi etsivät ihmiset yleensä käyttävät hakiessaan Google:sta tai muista hakukoneista nettisivuston tarjoamia palveluita.

   

  Miksi www-sivustosi tarvitsee hakukoneoptimoida?

   

  Suuri osa www-sivustojen rakentamista ei ota huomioon hakukoneoptimointia rakentaessaan kotisivuja. SEO Hakukoneoptimointi vie aikaa ja prosessi ja usein nettisivut halutaan pystyyn nopeasti ja mahdollisimman halvalla. Näin toimien kuitenkin usein hakukoneoptimointi ja hakusanojen käyttö www-sivuilla jää usein sivuosaan tai se jätetään kokonaan huomioimatta.

   

  Jos nettisivusto ei löydy Googlen hakutuloksissa haluamillasi hakusanoilla heti sivulta yksi, todennäköistä on että palveluitasi etsivät eivät sinua löydä hakukoneissa. Suurin osa palveluiden etsijöistä valitsee nettisivut, jotka ovat sivulla yksi. Jos et ole Googlen hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla, kotisivujasi ei löydetä ilman suurta mainonta budjettia Google Adword tai vastaavassa palvelussa.

   

  Miksi SEO hakukoneoptimointi on niin “kallista”?

   

  Hakukoneoptimointi vaatii aikaa ja paljon käytännöntyötä.Asioiden analysointi ja ongelmien korjaus ei tapahdu käytännössä nappia painamalla. Hakukoneoptimointi yritykset, jotka lupaavat optimoida sivustosi ilman, että he korjaavat ongelmia nettisivuston aineistossa, käyttävät usein kyseenalaisia metodeja hakukoneoptimointi tehdessään. Kotisivuton jokainen erillinen sivu tulee käydä läpi ja korjata kaikki hakukoneoptimointiin vaikuttavat osiot. Hakukoneoptimointi on siis pitkälle “käsityötä”.

   

  Hakukoneet eivät myöskään reagoi muutoksiin heti vaan muutokset vievät yleensä noin 6 kuukautta, toisinaan jopa 8-12 kuukautta, riippuen siitä kuinka kilpailtuja alasi hakusanat ovat.

   

  Miten hakukoneoptimointi projekti etenee?

   

  Miten hakukoneoptimoida www-sivut
  Hakukoneoptimointi työ aloitetaan analysoimalla lähtötilanne. Täyttämällä perustietolomakkeen (Discovery Lomake), saamme tarvitsemamme lähtötilanne kartoituksen nyky tilanteestanne ja hakusanoista joilla haluatte tulla lyödyksi.

   

  Perustietolomakkeen täyttämisen jälkeen analysoimme www-sivustonne ja kartoitamme tarvittavat toimenpiteet. Www-sivuston analyysin jälkeen aloitamme varsinaisen hakukoneoptimointi työn eli korjaamme tarvittavat osiot nettisivuilla, joita hakukoneet yleisesti lukevat ja joita hakukoneet käyttävät arvioimaan, mistä kotisivuillanne on käytännössä kyse.

   

  Näiden hakukoneoptimointi osa-alueiden analysoinnin ja korjauksen jälkeen, teemme linkitys kampanjan sivustolle, eli linkitämme sivustonne sopiviin, luotettaviin muihin sivustoihin, joita hakukoneet arvostavat. (Huom! Emme käytä kyseenalaisia sivustoja emmekä kyseenalaisia metodeja www-sivuston linkityksissä). 

   

  Pitääkö sivustoa hakukoneoptimoida jatkuvasti?

   

  Kyllä ja ei, Ette tarvitse hakukoneoptimointi yrityksen palveluja jatkuvasti kunhan hakukoneoptimointi nettisivuille tehdään hyvin. Opetamme asiakkaillemme myös miten he voivat jatkossa huolehtia siitä, että sivuille tuleva uusi aineisto on valmiiksi hakukoneoptimoitu. Eli kun lisäätte uutta aineistoa ja uusia sivuja nettisivuillenne, on uusi aineisto hakukoneoptimoitava. Voitte kuitenkin tehdä tuon jatkossa itse ohjeittemme avulla. Hakukoneoptimointi on siis siinä mielessä jatkuva projekti, mutta voitte halutessanne hoitaa uuden aineiston hakukoneoptimoinnin projektin loputtua myös itse.

   

  Miksi valita Kotisivutohtori huolehtimaan nettisivuston hakukoneoptimoinnista?

   

  Me Kotisivutohtori:ssa olemme Helsingissä toimiva hakukoneoptimointi yritys, jossa käytetään vain laadukkaita ja testattuja metodeja tehdessämme hakukoneoptimointia. SEO Hakukoneoptimointi on jatkuvasti muuttuva ala, Googlen ja muiden internet hakukoneiden kriteerit muuttuvat jatkuvasti. Hakukoneoptimointi yritysten on pysyttävä ajan tasalla. Kukaan yksittäinen henkilö tai yritys ei voi pysyä ajan tasalla yksin. Vain jatkuvaa testausta tekevien hakukoneoptimointi ammattilaisten yhteistyöllä voidaan päästä parhaisiin tuloksiin hakukoneoptimointia tehtäessä.

   

  Helsingissä ja Pääkaupunkiseudulla toimiva Kotisivutohtori kuuluu SEO hakukoneoptimointi yhteisöön, joka kouluttaa ja jakaa tietoa, niin että me yhteisön jäsenet tiedämme heti mitä muutoksia Google ja hakukoneet ovat viime aikoina tehneet hakukoneiden niin sanottujen algoritmien kanssa. Vain saamalla jatkuvasti informaatiota viimeisimmistä hakukoneoptimointi muutoksista voidaan pysyä ajan tasalla siitä miten SEO hakukoneoptimointi tulisi tehdä.

  Se mikä toimi eilen, ei välttämättä toimi enään tänään! 

   

   
       
  Jotta voimme auttaa www-sivujen hakutulosten parantamisessa, ole hyvä
  ja täytä Hakukoneoptimoinnin perustietolomake
   
  TÄYTÄ LOMAKE HETI

   

Share This

Follow Us

Tilaa Ilmainen Analyysi

Täytä alla oleva lomake ja kerro miten voimme auttaa:
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Olen kiinnostunut:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Yhteydenottotapa
Väärä teksti
Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille https://www.kotisivutohtori.fi/


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Captcha
Invalid Input