Kotisivutohtori nettisivupalvelut
Etusivu>Wordpress>VAIHE 1. ALOITA...
VAIHE 1. ALOITA RAKENNUTTAMALLA WWW-SIVUSTO

VAIHE 1. ALOITA RAKENNUTTAMALLA WWW-SIVUSTO

Jos rakennat kotisivut, He tulevat!

Nettisivustosi on digitaalisen markkinointisi perusta.  Mutta kauniin nettisivuston rakentaminen ei riitä. Kotisivusto pitää optimoida niin, että se tuottaa jatkuvasti kävijöitä ja Leadeja, joista tulee asiakkaita.

Hakukoneiden merkitys nettisivuillesi?

Yhä useammat ihmiset käyttävät hakukoneita, esim. Googlea, löytääkseen tietoa – Google on usein ensimmäinen paikka, mistä etsitään tietoa oli kysymys melkein mikä vaan. Siksi on tärkeää, että www-sivustosi näkyy hakutuloksissa niin, että kun ihmiset etsivät jotain yritykseesi liittyvää, he voivat napsauttaa sivustosi www-linkkiä ja löytää tietoa mitä he etsivät.

Hakukoneoptimointi tai SEO, ovat avainasemassa jotta sivustosi löytyy eri hakukoneiden kautta esim. Google, Bing ja Yahoo. SEO hakukoneoptimointina pidetään kahta erilaista SEO tapaa, On-Page SEO sekä Off-Page SEO.


Mitä SEO Hakukoneoptimointi pitää sisällään?

Perusasioina SEO:ssa pidetään avainsanojen lisäystä www-sivustoon, sivuston otsikointi, Heading-otsikoiden käyttö artikkeleissa, meta kuvausten lisäys kaikille sivuille, kuvien Alt-otsikoiden lisäykset sekä ankkurtekstien lisäyksen linkeille.  Tekninen hakukoneoptimointi pitää sisällää mm. sivuston nopeuden parantaminen, sivuston rakenteen parantaminen paremmin navigoitavaksi. Se sisältää myös tiedon välittämistä Googlelle mm. käyttämällä Googlen Webmaster Tools:in eri toimintoja kuten hightlight-tools:ia ja Sitemap toimintoa.

Mitä Off-Page SEO sisältää?

Off-page SEO:lla tarkoitetaan sivuston ulkopuolella olevaa linkityksiä sivuille. Mitä enemmän korkealaatuisia linkkejä sivusto saa muilta nettisivustoilta, sitä enemmän Google arvostaa sivustoa.  Painopiste on korkealaatuisilla linkeillä, Google nykyisin rankaiseen nettisivuja siitä, jos se huomaan huonolaatuisten sivustojen linkittävät sivuillesi. Ole siis tarkkana mitä linkkejä ohjaa sivustollesi ja seuraa niitä säännöllisesti.