Miten saada lisää kävijöitä kotisivuillesi?

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

Kotisivutohtori auttaa SEO Hakukoneoptimointi

Sinulla on nettisivut yrityksellesi? Etusivu, yritys-sivu, palvelut-sivu ja Ota Yhteyttä -lomake. Riittääkö se? Vaikka on tärkeä että yrityksesi on Internetissä, saadaksesi kävijöitä nettisivuillesi, tarvitse muutakin kuin pelkät nettisivut.

Mitä tarvitset jotta nettisivusi tuovat lisää asiakkaita?

Sisältöä, sisältöä, sisältö… ja vähän lisää sisältöä...

 

Sisältöä, Linkkejä, Ankkureita. sisältöä......

Sinulla on nettisivut yrityksellesi? Etusivu, yritys-sivu, palvelut-sivu ja Ota Yhteyttä -lomake. Riittääkö se? Vaikka on tärkeä että yrityksesi on Internetissä, saadaksesi kävijöitä nettisivuillesi, tarvitse muutakin kuin pelkät nettisivut.

Mitä tarvitset jotta nettisivusi tuovat lisää asiakkaita?

Sisältöä, sisältöä, sisältö… ja vähän lisää sisältöä. Sisältö on Kuningas! Sisältö on ehdottomasti kaikkein tärkein osatekijä, joka tuo kävijöitä nettisivuillesi. Miksi sisältö on niin tärkeää nettisivuille? Miksi säännöllistä sisältöä tarvitaan nettisivuille?

 

Miten Hakukoneet ohjaavat kävijöitä nettisivuillesi?

Hakukoneet – Google, Yahoo ja Bing – ohjaavat kävijöitä nettisivuillesi sen mukaan minkälaista sisältöä nettisivuillasi on. Hakukoneet lukevat nettisivujesi sisällön säännöllisesti ja yrittävät ymmärtää mitä nettisivusi käsittelevät. Hakukoneet lukevat sisältöä ja hakusanoja nettisivuilta. Mitä enemmän sisältöä (tekstiä) nettisivuillasi on sitä enemmän annan Googlelle ja muille Hakukoneille mahdollisuuksia ohjata kävijöitä nettisivuillesi.

 

Paljonko nettisivuillasi pitäisi olla sisältöä?

Riittääkö, että nettisivuilla on 1-5 sivua aineistoa? Google ei pidä nettisivujasi tärkeitä jos sisältö on vain muutama sivu. Jotta Google huomioisi kotisivusi paremmin ja pitäisi sivujasi tärkeänä, tarvitset enemmän sisältöä, enemmän sivuja. Tarvitset myös sisältöä säännöllisesti.

 

Miten voit lisätä enemmän sisältöä nettisivuillesi?

Paras tapa lisätä sisältöä nettisivuillesi on lisätä blogi nettisivuillesi. Voit myös lisätä Referenssit osion johon lisäät kuvia ja lisätä kuvaus projektistasi tai viimesimmästä työstäsi. Lisää Uutiset osion, jossa informoit yrityksesi viimeaikaisista tapahtumista/uutisista tai lisää moduuli (laatikko), joka imuroit uutiset haluamastasi RSS osoitteesta. Varmista että lisäät sisältöä nettisivuillesi JOKA KUUKAUSI, mielummin joka viikko tai päivittäin! On tärkeää, että merkitset kalenteriin ylös päivät jolloin kirjoitat blogi-artikkelin ja päivät jolloin julkaiset uuden blogi artikkelisi. Ilman aikataulua – ole rehellinen itsellesi – et kirjoita blogia säännöllisesti!

 

Mistä voit kirjoittaa blogissasi?

Kirjoita FAQ:sta (Frequently Asked Questions = Usein kysytyt kysymykset eli kysymyksistä, joita asiakkaat yleensä kysyvät sinulta. Mistä asiakkaasi ovat kiinnostuneita? Minkälaisia kysymyksiä he kysyvät sinulta? Tee lista aiheista joista asiakkaasi sinulta kysyvät ja aloita niistä. Voit myös kirjoittaa blogi-kirjoituksen uusimmista alasi kehitysnäkymistä, yleisesti palveluista joita yrityksesi tarjoaa (älä kuitenkaan kirjoita myyntipuhetta). Kirjoita mistä vaan joka liittyy yrityksesi liikealaan.

 

Minkälaista sisältöä sinulla tulisi olla blogissasi?

Kun kirjoitat blogiasi, pidä mielessä, että Hakukoneet kuten Google, arvostavat eniten Videoita sitten kuvia ja viimeksi itse tekstiä. Tee kokeeksi Google haku ja näet että videot YouTube palvelusta näkyvät ensimmäisenä hakutuloksissa, sen jälkeen kuvat ja lopuksi artikkelilinkit. Joten lisää videoita nettisivuillesi (käyttämällä YouTube palvelua), sitten lisää kuvia käyttämällä hakusanoja kuvien nimissä (älä käytä kuvia joiden nimet ovat esim. 0001.jpg). Sitten viimeiseksi, kirjoita noin 400-700 sanaa käyttämällä tärkeitä hakusanoja jotka liittyvät palveluihisi/tuotteisiisi.

 

Summa summarum – LISÄÄ SISÄLTÖÄ nettisivuillesi säännöllisesti, joka kuukausi, jopa joka viikko tai päivittäin. Hyvän sisällön avulla voit ajaa kävijöitä nettisivuillesi ja siten lisätä kävijöitä – asiakkaita – nettisivuillesi.

 

Aloita blogin kirjoitus jo tänään! Jos pidit blogi-kirjoituksesta ole hyvä ja kirjoita kommentti alas!

 

Share This

Follow Us


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Captcha
Invalid Input