Mikä on Hakukoneoptimoinnin tilanne vuonna 2017

hakukoneoptimointi expertti Helsingissä - Kotisivutohtori.fi

tiistai, 31 tammikuu 2017 00:34

Mikä on Hakukoneoptimoinnin tilanne vuonna 2017?

Kirjoittaja
Anna arvio
(1 Vote)
SEO Hakukoneoptimoinnin tilanne vuonna 2017 SEO Hakukoneoptimoinnin tilanne vuonna 2017 Kotisivutohtori

Mikä on hakukoneoptimoinnin tulevaisuus?

Tuntuuko sinusta siltä, että aiemmin puhuttiin enemmän Hakukoneoptimoinnista kuin nykyisin? Näin näyttää olevan jos on uskomista Googlen tilastoihin siitä paljonko SEO Hakukoneoptimointia etsitään Internetissä. Googlen tilastoja katsoessa luulisi, että hakukoneoptimointi on menneen talven lumia. Onko näin? Vieläkö yritykset tarvitset SEO hakukoneoptimointia nettisivuilleen? Googlen hakumäärien mukaan näin luulisi olevan. Hakukoneoptimointi on kuitenkin asia jota enemmän ja enemmän tarvitaan.

 

Mikä on hakukoneoptimoinnin tulevaisuus?

Googlen tilastoja katsoessa luulisi, että hakukoneoptimointi on menneen talven lumia. Onko näin? Vieläkö yritykset tarvitset SEO hakukoneoptimointia nettisivuilleen? Googlen hakumäärien mukaan näin luulisi olevan. Hakukoneoptimointi on kuitenkin asia jota enemmän ja enemmän tarvitaan.

Voiko kuka tahansa tehdä hakukoneoptimointia?

Kyllä ja ei! Kyllä sen suhteen, että yrityksen aineistoa yrityksen nettisivuille lisäävä henkilö tietää perus asiat miten ja missä muodossa lisätä aineistoa yrityksen nettisivuille. Toisin sanoen, nettisivuista vastaava tietää, että nettisivuille ei tule lisätä yhtään kuvaa, jonka osoite on tyyliin 01234.jpg tai että nettisivuille ei lisätä tekstiä ilman heading-määrityksen omaavia väliotsikoita. Kyllä nämä SEO Hakukoneoptimoinnin perusasiat olisi jokaisen nettisivuja päivittävän henkilön osattava.

Mitä hakukoneoptimointi toimenpiteitä voi vain SEO Expertti tehdä?

SEO Expertti on henkilö, joka seuraa viime aikaisia muutoksia, joita Google ja hakukoneet tekevät ja osaa tehdä tarvittavat muutokset yrityksien nettisivuille. Harvassa yrityksessä on erikseen omaa SEO Expert työntekijää, jonka tehtävänä on seurata SEO alan viimeisiä muutoksia. Tästä syystä tarvitaan erillistä SEO Experttiä hoitamaan yrityksen kotisivujen hakukoneoptimoinnin yleiset määritykset ja seuranta.

Mitä SEO Hakukoneoptimointi expertti tekee käytännössä

Hakukoneoptimointi expertti käy läpi yrityksen nettisivujen tämän hetkisen tilanteen, listaa tarvittavat korjaukset, tekee tarvittavat On-Page SEO korjaukset. Kun nettisivujen On-Page korjaukset on tehty, siirtyään nettisivujen linkitysosioon. Tarkistetaan nykyiset linkitykset ja lisätään linkityksiä luotettavista lähteistä. Linkityksiä lisätään pikkuhiljaa, ei kaikkea kerrallaan. Siksi tuo työ vie aikaa. Koko projekti vie aikaa vähintään 6 kuukautta, mutta se voi viedä myös 12-14 kuukautta, riippuen kuinka kilpailtu yrityksen toimiala on ja sen hakusanat ovat.

 

 

 
     
Jotta voimme auttaa www-sivujen hakutulosten parantamisessa, ole hyvä
ja täytä Hakukoneoptimoinnin perustietolomake
 
TÄYTÄ LOMAKE HETI

 

Lue 806 times Muokattu viimeksi maanantai, 03 huhtikuu 2017 15:21
Kotisivutohtori

Olen rakentanut www-sivustoja noin 10  vuotta käyttäen Joomla ja Wordpress sisällönhallintaohjelmistoja. Otan  huomioon SEO Hakukoneoptimoinnin rakentaessani nettisivuja. Kotisivutohtori antaa sekä käyttötukea että rakentaa uusia kotisivuja. Ota rohkeasti yhteyttä Ota Yhteyttä sivun kautta!  

Media

Lisää artikkeleita tässä kategoriassa: « Miten Google on muuttanut Algorytmejä - 2017

Jätä kommentti

Täytä kaikki vaaditut kentät, jotka on merkattu (*). HTML koodi ei ole hyväksytty.

Graafisia ulkoasuja


kotisivutohtori.fi www-sivut

Joomla CMS, Virtuemart, Wordpress ja WooCommerce ohjelmistojen käyttötuki ja kehitystyöt!

Ota Yhteyttä

Kotisivutohtori

Maakaarenkuja 3

00790 Helsinki

Puh: +358 400 742 251

Email:  Kotisivutohtori auttaa rakentamaan wordpress kotisivut

 

Auta meitä:

 1. Miten voimme parantaa sivuja? Kaipaatko enemmän tietoa jostain?
 2. Mitä muuta?(*)
  Invalid Input
 3. Sähköpostiosoite(*)
  Invalid email address.
 4. Captcha(*)
  Captcha
  Invalid Input